Wie ben ik?

Wie is nou Alex? Dat ben ik! Ik ben Alexander van der Wal, zeg maar Alex. Sinds 2015 verzorg ik als ZZP’er websites voor bedrijven, hobbyisten en…nou ja, voor wie niet! Je kunt hier altijd terecht.

Al vroeg in mijn jeugd ben ik begonnen met het ontwikkelen van websites. Dit ging in het begin op een wel heel andere manier zoals ik nu te werk ga, met name door de razendsnelle ontwikkeling in technieken. Zo sprong ik in het begin het spreekwoordelijke gat in de lucht als ik een tekst op het beeldscherm kon laten verschijnen. Dit ging steeds een stapje verder waarna er ook echt grafische vormgeving aan te pas kwam.

Zeg-maar-Alex-ik-ben-Alex

Tegenwoordig ben ik bekwaam in een aantal programmeertalen (voor de techneuten onder ons: PHP, AJAX, MySQL, HTML(5), CSS(3), JavaScript, jQuery) en beheers ik een heleboel grafische toepassingen waaronder Photoshop, Illustrator en InDesign. Dit maakt het ook dat Zeg maar Alex echt een 1-stop-shop is. Zowel het design als de technische kant verzorg ik en dat maakt het vooral voor jou ook gemakkelijk om te schakelen. Wil je iets gewijzigd hebben in het ontwerp? Dan wordt dit ook direct werkend gemaakt onder de motorkap. Geen tussenpersoon dus! En dat drukt de kosten.

Voordelig, snelle levering en professioneel

Wat ik vooral wil bewerkstelligen is dat iedereen een website moet kunnen hebben en daarvoor niet de gehele buidel hoeven leeg te schudden. Als startende ondernemer is die buidel vaak nou eenmaal niet zo goed gevuld en daar wil ik je dan ook graag in ondersteunen. Jouw website kan al binnen 2 weken online staan (bij een webshop is de levertijd doorgaans iets langer) en heb jij jouw eigen plek op het internet, helemaal compleet!